Etusivu
Edellinen sivu 

TUL:n LAPIN PIIRI JÄRJESTÄÄ KEMISSÄ LAPSILLE JA NUORILLE KESÄTOIMINTAA

TUL:n Lapin piirin nuorisojaosto tarjoaa nuorille ensi kesänä kaksi eri vaihtoehtoa liikunnallisesti aktiiviseen osallistumiseen kesän aikana.

Ilmoitetut ikäraja ovat pelkästään suoritus.

Urheilukoulussa monipuolista lajien opetusta

Perinteiseksi muodostunut, vuodesta1998 yhtäjaksoisesti pidetty urheilukoulu pidetään Kemin Sauvosaaren urheilupuistossa 11. -15.6.

Urheilukoulu tarjoaa monipuolisia liikuntaelämyksiä yli lajirajojen, liikunnan riemua ja hauskaa yhdessäoloa.

Urheilukoulussa opetetaan eri lajeja. Urheilussa on tärkeää lajin oikein suorittaminen ja tekniikan alkeiden hallinta. Niinpä urheilukoulussa kokeillaan useita eri urheilulajeja kuten jalkapallo, yleis­urheilua, eri pelejä (koripallosta - tennikseen), nassikkapaini jne. Urheilukoulun ohjaajina ovat koulutetut henkilöt, ohjaajina on nuoria hyvin menestyneitä urheilijoita, liikuntaa opiskelleita nuoria, että enemmän kokemusta omaavia huippu saavutuksiinkin urheilijoita valmentaneet valmentajat.

Päätöspäivä tapahtuu ret­keilyn merkeissä. Ohjelmaan sisältyy elämyksellinen seik­kailurata ja urheilukoulun päätösnuotio. Ur­heilukoulun hinta on edullinen, 40 euroa. Se sisältää oh­jauksen, tapaturmavakuutuksen, välineiden käytön sekä mahdollisen ret­kipäivän kuljetuksineen eväi­neen.

Ilmoittautumiset urheilukouluun 10.6. men­nessä www.tul-lappi.fi  

LETE -leiri TUL 100v. merkeissä

Leiri jonka vuosi kruunaa leiriolympialaiset, pidetään Hannukselan rannassa, Kemin Ajoksessa 23.-27.7.2018. Osallistujia leirille odotetaan satakunta, huoltajineen ja ohjaajineen.

Leiri on alkustartti ensi vuonna 100 vuotta täyttävän TUL:n liittojuhlalle, joka pidetään kesäkuussa 2019 Helsingissä, joten vuoden 2019 leiri Kemissä jää väliin. 

Piirin nuoriso- ja urheilujaosto on aktiivisesti valmistellut tulevaa leiriä koko alkaneen toimintavuoden ajan. Itse asiassa uuden leirin suunnittelu alkaa jo vanhan vielä toimiessa. Leiriohjelman rakentelussa on keskeisenä asian pidetty lasten viihtyvyyttä.  Leirielämään kuuluvat iltanuotiot ja ne pidetään leiriläisten ohjelmin, kuin myös huippupotkupallo-ottelu - leiri vastaan ohjaajat. Lähiluontoa ja merenrantaa hyödynnetään eri tehtävissä.

Leirille ilmoittautuminen 20.7.mennessä www.tul-lappi.fi

 

emme tavoittele suuria - TAVOITTELEMME - pieniä ja suuria